zomerworkshop frisdrank

Les je dorst met smaken van eigen bodem

Maak kennis met het rijke culinaire palet van je eigen achtertuin. Ervaar de smaken van de stad en het land en leer het ambacht van frisdranken maken. Met koks Chris Veldhuis en Bart van Gemert ontdek je hoe je fermentatie, wildpluk en het maken van extracten en siropen kunt toepassen om zelf verrassende drankjes te maken. En voel je je weer even onderdeel van het Nederlandse ecosysteem, ons huis.

Wat proef je als je Nederlandse smaken van eigen bodem drinkt? Wat leren die smaken ons over onszelf en onze omgeving? Tijdens de workshop Grondstof nemen koks Bart van Gemert en Chris Veldhuis laten je proeven van de geschiedenis en cultuur van ons culinaire landschap. Vervolgens laat je je creativiteit de vrije loop bij het maken van een eigen frisdrank.

Deze workshop vindt plaats op zondag 13 augustus van 13:00 tot 16:00. Er is een zeer beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar en vooraf reserveren is vereist. Wil je erbij zijn, boek dan snel.

Ben je ook bij een Grondstofdiner in het Zomerrestaurant geweest? Dan krijg je korting op deze aansluitende workshop.

Winkelwagen